субота, 31. децембар 2011.

Retrospektiva


Poslednji dan 2011... Godina je imala svojih uspona i padova, ali nijedna sledeća neće biti poput ove. Mnogo toga se desilo i obeležilo ovu jedinstvenu 2011. Ono što je nama najvažnije je svakako rođenje Mimmy Switch :), po tome ćemo je sigurno zapamtiti. Dostra truda, materijala, grešaka, iznenađenja i inspiracije je za nama. I u sledećoj godini ćemo se truditi da što više grešimo, ali isto tako da te greške ne ponavljamo. Regeneracija i nepresušna inspiracija označiće početak 2012. godine.

U susret novim radovima i novim radostima, napraviću malu retrospektivu radova koji su, svaki za sebe, označili i obeležili trenutke rasta i razvoja Mimmy Switch sveta. Prikazaću samo deliće nekih nama znanih celina koji predstavljaju neke prekretnice i nova otkrića u dizajniranju i izradi.

Uživajte. Mi svakako jesmo :)


Ovako je počelo...





Onda je došlo proleće i trešnjino cveće nas je prosto opilo...




I dalje u duhu tradicionalno japanskog, istražujemo lepotu cveća...



Njeno visočanstvo....




Malo istraživanje forme...




I onda mnoštvo boja i oblika, različitih tekstura, kamenčića, perja... Nastalo je mnogo radova, a neki od njih nisu ni stigli da poziraju oštrom oku fotografa. Možda je sledeća fotografija zabeležena na jednoj izložbi pravi epilog novog početka :)


Нема коментара:

Постави коментар